loader

Shopping Cart ( 0 )

Your Have 0 Item In Your Cart

close

Сагс хоосон.

Зөвлөгөө

  • Home
  • Blog
  • Зөвлөгөө
256-р сар 2020

Хүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим №1Цэвэр байлгаХүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим №2Болгосон болон болгоогүй хүнсийг тус тусад нь байлгаХүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим №3Хоол хүнсийг гүйцэд чанаХүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим №4Хүнс хоолыг зохих температурт хадгалХүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим №5Аюулгүй ундны ус, хүнсний түүхий эдийг сонгоЭх сурвалж: ЭМЯ, НЭМҮТ, ДЭМБ

1 Comment

Leave a Reply

Таны имэйл хаягийг нийтлэхгүй. Required fields are marked *